Έπιπλα για πολλά δημιουργικά χρόνια χρήσης

Έπιπλα γραφείου, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα οικίας στην Θεσσαλονίκη στον εκθεσιακό μας χώρο 3.000 τ.μ. Μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα και κλασικά έπιπλα, εξαιρετική αισθητική, ποιότητα κατασκευής, προσφορές και λύσεις για κάθε χώρο. Έπιπλα με διάρκεια στο χρόνο σε προσιτές τιμές.

 

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΟΙΚΙΑΣ

era 

Λιτός σχεδιασμός,  λειτουργικότητα

Σύγχρονη σειρά γραφείων με πρωτότυπες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Λιτός σχεδιασμός, λειτουργικότητα και εργονομία χαρακτηρίζουν αυτή την πρόταση επίπλωσης γραφείου. Δημιουργία χώρων εργασίας που εκφράζουν τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ


Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση

Σύγχρονη κατασκευή ,εύκολη  και γρήγορη τοποθέτηση, χωρίς να χρειάζονται συντήρηση. Αξιοποιήστε στο μέγιστο δυνατό τον επαγγελματικό σας χώρο με διαχωριστικά σταθερά δαπέδου - οροφής, κινητά επιδαπέδια , καθώς και σειρά επικαθήμενων γραφείων.

μαθε περισσοτερα

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Έπιπλα κουζίνας στην Θεσσαλονίκη Μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνες και κλασικές κουζίνες σε προσιτές τιμές. Δωρεάν αρχιτεκτονική μελέτη και σχεδιαστικές λύσεις για κάθε χώρο. Επισκεφθείτε μας για ιδέες και προτάσεις.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Τα νέα μας

Project στην Πόλη της Λευκάδας

Σχεδιασμός και τοποθέτηση επίπλωσης γραφείων σε εταιρεία οικονομικών συμβούλων στην πόλη της Λευκάδας από την PATISTA OFFICE.

Νέα σειρά επίπλων Γραφείου Extreme 

Η διευθυντική σειρά επίπλων γραφείου Extreme χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη σχεδιαστική αντίληψη, κομψότητα και μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς.   

Μονοκατοικία στο Ωραιόκαστρο

Μελέτη χώρου και επίπλωση κουζίνας και οικίας σε μονοκατοικία  στο Ωραιόκαστρο από την  PATISTA HOME.
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης