Εφηβικά δωμάτια για αγόρια και κορίτσια: ιδέες και χρήσιμα tips

Πρόκειται για το καταφύγιο της εφηβικής ηλικίας και  είναι ο  απόλυτα προσωπικός χώρος  για τη  μελέτη αλλά και για τη ξεκούραση, τη διασκέδαση και τη παρέα με φίλους, σε μια ιδιαίτερη  φάση ανάπτυξης που σηματοδοτεί τη μετάβαση από την παιδική στην ενήλικη ζωή. Είναι όμως ταυτόχρονα και το δωμάτιο ενός ενήλικα και γι αυτό είναι σημαντικό οι έφηβοι  να επιλέξουν  οι ίδιοι  τη διακόσμηση και τα έπιπλα  του  δωματίου τους  σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Εφηβικά έπιπλα 1 Έπιπλο Πατίστα Θεσσαλονίκη

Χρήσιμα tips για νεανικά δωμάτια, για ένα άνετο και ευχάριστο αποτέλεσμα: 

- Δημιουργείστε ελεύθερο χώρο για γυμναστική ή χορό 

Επιλέξτε ένα κρεβάτι που θα χρησιμοποιείται και σαν καναπές για την επίσκεψη φίλων και τις προσωπικές συζητήσεις. Το κρεβάτι τοποθετείται σε έναν τοίχο, αφήνοντας ελεύθερο τον κεντρικό χώρο του δωματίου. Μια καλή επιλογή είναι επίσης η ύπαρξη ενός δεύτερου κρεβατιού συρόμενου σε περίπτωση φιλοξενίας. 


- Οργανώστε με λειτουργικότητα και σύγχρονη οπτική  

Μια ευρύχωρη ντουλάπα, μια μοντέρνα σύνθεση βιβλιοθήκης για τα βιβλία και τα προσωπικά αντικείμενα, ένα γραφείο για το διάβασμα και για τον υπολογιστή, μια άνετη καρέκλα και μια τηλεόραση τοποθετημένη στον τοίχο, θα συνθέσουν ένα μοντέρνο και λειτουργικό αποτέλεσμα.  


Εφηβικά έπιπλα 2 Έπιπλο Πατίστα Θεσσαλονίκη
Εφηβικά έπιπλα 3 Έπιπλο Πατίστα Θεσσαλονίκη

- Προτιμήστε τη μίνιμαλ άποψη διακόσμησης 

Μοντέρνοι χρωματικοί συνδυασμοί στους τοίχους και στα έπιπλα με κάποιες έντονες αντιθέσεις που εκφράζουν την ψυχική διάθεση και την ενέργεια αυτής της ηλικίας. Οι νέοι θα εκτιμήσουν το μίνιμαλ μοντέρνο στιλ και θα αισθανθούν άνετα με αυτό. 


© copyright Έπιπλο Patista
Αρχική Άρθρα Εφηβικά δωμάτια για αγόρια και κορίτσια: ιδέες και χρήσιμα tips
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης