Εταιρεία

Έπιπλο Πατίστα

Η Εταιρεία Επίπλου Πατίστα ιδρύθηκε το 1969 με κύρια ενασχόλησή της την κατασκευή και εμπορία ποιοτικών επίπλων.   

Με σοβαρότητα, συνέπεια και αφοσίωση στο αντικείμενο, διακρίθηκε στον τομέα  της κατασκευής με 3 βραβεία ευρεσιτεχνίας.    

Το 1985 επεκτείνει τις δραστηριότητές της με εισαγωγές επιλεγμένων προϊόντων από την Ευρώπη, προωθώντας  την προβολή και πώληση των προϊόντων σε όλη την ελληνική αγορά.  

Το 1991 ένας καθοριστικός σταθμός στην πορεία  ανάπτυξης  της εταιρίας είναι η δημιουργία  ενός  νέου  ιδιόκτητου εκθεσιακού χώρου 3.000 τ.μ. στην Προέκταση Ν.Εγνατίας, 15 χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης -Μουδανιών.  

Παράλληλα, αντιπροσωπεύοντας καταξιωμένους κατασκευαστικούς οίκους της αγοράς, ξεκινά εξαγωγές επίπλων λειτουργώντας πάντα  με συνέπεια και σεβασμό στον καταναλωτή.   

Σήμερα ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες και τάσεις  του σύγχρονου τρόπου ζωής και εργασίας, συνεχίζουμε να προσφέρουμε  ποιοτικά έπιπλα για  κάθε χώρο και κάθε στυλ.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων.  

Είμαστε οργανωμένοι στο χώρο των επίπλων γραφείου, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα μοντέλων σε διευθυντικά και εργασιακά γραφεία, σε καθίσματα γραφείου και σαλόνια αναμονής.   

Στο χώρο των επίπλων κουζίνας  διαθέτουμε  μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια.  Διαθέτουμε  έπιπλα εισαγωγής και εγχώριας κατασκευής  για όλο το σπίτι: σαλόνια, δερμάτινα σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, σύνθετα, τραπεζαρίες, παιδικά δωμάτια, έπιπλα εξωτερικού χώρου, σε υλικά, χρώματα και διαστάσεις της επιλογής σας.  

Σε εμάς θα βρείτε το στυλ  που σας εξυπηρετεί, την σωστή χωροταξική μελέτη  τις συμβουλές και  τις λύσεις που θα ικανοποιήσουν  κάθε σας αίτημα.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΦΟΙ ΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Προέκταση Ν.Εγνατίας,15ο Χλμ.  Θεσσαλονίκης-Μουδανιών Τ.Κ. 57001,       Τ.Θ. 60365 Θεσσαλονίκη

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9:00πμ - 3:30μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ  10:00πμ -  2:00μμ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

τηλ: +30 2310 461045 - 2310 463221

fax:  +30 2310 463407

e-mail:  [email protected]Εταιρεία
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης