Μοντέρνες βιβλιοθήκες με ορθοστάτες

Βιβλιοθήκες μοντέρνες με ορθοστάτες - Έπιπλο Patista Θεσσαλονίκη

Βιβλιοθήκες με απόλυτη ελευθερία συναρμολόγησης

Ευέλικτα συστήματα βιβλιοθήκης μίνιμαλ και κομψά, με οπτικά ελαφρύ σχεδιασμό, εντυπωσιάζουν και εξυπηρετούν κάθε χώρο. Οι ορθοστάτες αλουμινίου, στερεωμένοι από το πάτωμα στο ταβάνι ή από το πάτωμα στον τοίχο επιτρέπουν την ελεύθερη διάταξη της σύνθεσης βιβλιοθήκης στον επιθυμητό αριθμό ραφιών, ντουλαπιών και ύψους. Η ποικιλία και οι χρωματισμοί των νέων φινιρισμάτων, παρέχουν  τέλεια στιλιστική ενσωμάτωση σε κάθε περιβάλλον. Τα μοντέρνα συστήματα ραφιών, ανταποκρίνονται κλασικά σε κάθε ανάγκη οργάνωσης γραφείων, χώρων αναμονής και εκθέσεων, αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας οποιοδήποτε χώρο.  Το σύστημα σύνθεσης ραφιών βιβλιοθήκης είναι μια μοντέρνα πρόταση για τη δημιουργία μιας ανοιχτής ντουλάπας ρουχισμού στην κρεβατοκάμαρα, ή για την οργάνωση του χώρου στο δωμάτιο - ντουλάπα.

Βιβλιοθήκη με ορθοστάτες - Έπιπλο Patista Θεσσαλονίκη

Βιβλιοθήκη με πολλαπλές λύσεις διάταξης

Η βιβλιοθήκη χρησιμοποιείται ως ένα εντελώς ανοιχτό σύστημα ραφιών με προσαρμοσμένα διαστήματα ραφιών, ανάλογα με τις ανάγκες και τον χώρο, επίσης μετατρέπεται σε σύστημα εργασίας και αποθήκευσης all-in-one, με προσθήκες ντουλαπιού, συρταριού και τραπεζιού που μπορούν να ενσωματωθούν στην κάτω πλευρά της μονάδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύνθετο στο σαλόνι ή ως διαχωριστικό, οριοθετώντας το περιβάλλον.

Βιβλιοθήκες διπλής όψεως  

Οι βιβλιοθήκες με ορθοστάτες αλουμινίου στην διπλής όψεως εκδοχή, ικανοποιούν τις ανάγκες όσων αναζητούν ρευστούς, ανοιχτούς χώρους και μια αρχιτεκτονική που περιστρέφεται γύρω από αντικείμενα και όχι από τοίχους και που επιτρέπει σε διαφορετικά περιβάλλοντα στο σπίτι να επικοινωνούν, σε μια εξελιγμένη αντίληψη γεμάτων και κενών χώρων. Η βιβλιοθήκη διπλής όψεως προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε ύψος, πλάτος και βάθος, εξοικονομεί χώρο, ενσωματώνεται τέλεια με την κουζίνα και εξυπηρετεί την επικοινωνία με την τραπεζαρία ή το καθιστικό. Αυτή η εξαιρετικά ευέλικτη επιλογή είναι η ιδανική λύση για την μοντέρνα διαμόρφωση μιας σύγχρονης κατοικίας.

Βιβλιοθήκη διαχωριστικό με ορθοστάτες  - Έπιπλο Patista ΘεσσαλονίκηΑρχική Έπιπλα σπιτιού Μοντέρνες βιβλιοθήκες με ορθοστάτες
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης