Κλασικό μοντέρνο σπίτι: Μια διαχρονική επιλογή

Αυτό το στιλ προέρχεται από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Ο κλασικός σχεδιασμός και ο μοντέρνος σχεδιασμός συνδυάζονται μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι ο ευρωπαϊκός μοντέρνος κλασικός σχεδιασμός. Λέγεται και  διαχρονικό στιλ.

Ένα διαχρονικό σχέδιο δεν δημιουργήθηκε για να είναι προσωρινό. Ποτέ δεν θεωρήθηκε μόδα ή τάση. Εάν θέλετε το σπίτι σας να έχει αυτό το διαχρονικό βλέμμα, αυτό που είναι σήμερα όπως ήταν χθες και θα είναι  και αύριο, θα θελήσετε να αναζητήσετε έπιπλα, σχέδια, και χρώματα που θεωρούνται «κλασικά» και που έχουν δημιουργηθεί για να διαρκέσουν.

Σύνθεση Genesi Έπιπλα Πατίστα

Τα υλικά

Ένα σπίτι που είναι διαχρονικό χρησιμοποιεί φυσικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα, μάρμαρο.

Η επίπλωση  

Τα έπιπλα είναι ποιοτικά  και προσεγμένα, τα υφάσματα έχουν όμορφες, πολυτελείς υφές. Η διαχρονική επίπλωση  αντιστέκεται στις τάσεις, είναι διακριτική, απλή και εκλεπτυσμένη. Το στιλ είναι λειτουργικό, αλλά όχι ήπιο και βαρετό. Το διαχρονικό σας στιλ είναι λεπτό, προσαρμόσιμο και διαρκεί.

Σαλονι Ralf Έπιπλα Πατίστα

Η ενσωμάτωση σύγχρονων στοιχείων

Μπορείτε αν θέλετε να ενσωματώσετε και  άλλα στοιχεία στον σχεδιασμό του σπιτιού σας επιλέγοντας σύγχρονα στοιχεία όπως φωτιστικά και πίνακες. Αν σας αρέσουν οι αντίκες, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα έπιπλο αντίκα σε έναν ουδέτερο τοίχο, κάτω από ένα μεγάλο κομμάτι μοντέρνας τέχνης και θα φαίνεται υπέροχο. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας αίσθησης ισορροπίας και τάξης.

Σαλόνι Style Έπιπλα Πατίστα

Τα  χρώματα

Τα ουδέτερα χρώματα έχουν έντονη παρουσία στην κλασική διακόσμηση στο σπίτι. Τονίζουν τον χώρο χωρίς να υπερβάλλουν. Οι αποχρώσεις του μπεζ, γκρι και λευκού έχουν ισχυρή παρουσία στα κλασικά σπίτια, και ταιριάζουν με τα φωτεινά λευκά αρχιτεκτονικά γύψινα σχέδια σε οροφές, καμάρες και πόρτες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε  χρώματα όπως μαύρο, μπλε και σκούρο πράσινο που συνδυάζονται ιδανικά  με τα ουδέτερα χρώματα.

Kουζίνα Etica Έπιπλα Πατίστα

Η λειτουργικότητα  

Ο διαχρονικός σχεδιασμός είναι λειτουργικός και λογικός, εκφράζει συμμετρία και ισορροπία. Δεν είναι υπερβολικός, ούτε βαρετός. Το στιλ υποδηλώνει μια ήρεμη αυτοπεποίθηση. Τα έπιπλα και τα άλλα διακοσμητικά στοιχεία  δεν πρέπει να βαραίνουν τον χώρο αποπνέοντας  μια θαμπή, παλαιωμένη εικόνα αλλά πρέπει να ταιριάζουν αναλογικά και αρμονικά σε κάθε δωμάτιο, δημιουργώντας την αίσθηση της άνεσης, της λάμψης και της κομψότητας.

© copyright Έπιπλο Patista

.
Αρχική Άρθρα Κλασικό μοντέρνο σπίτι: Μια διαχρονική επιλογή
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης