Βιβλιοθήκες γραφείου

Βιβλιοθήκες, ερμάρια, συρταριέρες και επιπλοσυνθέσεις,  που εξασφαλίζουν τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε

Καινοτόμες και ποιοτικές, οι σύγχρονες βιβλιοθήκες και τα ράφια γραφείου, μεγιστοποιούν ή διαμορφώνουν τον διαθέσιμο χώρο και είναι τα απαραίτητα έπιπλα που καθιστούν πιο πρακτικό και ευέλικτο το περιβάλλον εργασίας. 

Περισσότερο ή λιγότερο μεγάλες, ανάλογα με τις απαιτήσεις, οι βιβλιοθήκες γραφείου μπορούν να κάνουν την καθημερινή επαγγελματική σας ζωή πιο άνετη, όχι μόνο περιέχοντας όλα όσα χρειάζονται για εργασία και μελέτη, αλλά και βοηθώντας στη σωστή οργάνωση και φύλαξη των εγγράφων και των αντικειμένων. Επιπλέον, μια βιβλιοθήκη γραφείου ή ένα σετ από ράφια αρθρωτά ή μίνιμαλ, διαφανή ή αδιαφανή, τοποθετημένα στον τοίχο ή στο κέντρο του χώρου, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά αντικείμενα σχεδιασμού και επίπλωσης που θα προσδώσουν μια αξιόλογη αισθητική στο γραφείο σας.

Βιβλιοθήκες Γραφείου Πατίστα έπιπλα
Βιβλιοθήκες Γραφείου Πατίστα έπιπλα Θεσσαλονικη

Επιλέξτε κλειστές βιβλιοθήκες ή πόρτες μόνο στο κάτω μέρος, αφήνοντας το επάνω τμήμα ανοιχτό με ελευθέρα  ράφια ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος. Κρυστάλλινες πόρτες βιβλιοθήκης μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορες αποχρώσεις όπως φιμέ ή με αμμοβολή για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Η παρουσία ξύλινων, laminate ή γυάλινων επιφανειών, θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε συνθέσεις οπτικά ευχάριστες και ταυτόχρονα πρακτικές. Οι βιβλιοθήκες γραφείου κατασκευάζονται σε ευρεία ποικιλία διαστάσεων από πρώτης ποιότητας βακελίτη, καπλαμά και σε ποικιλία αποχρώσεων λάκας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μοντέλο της επιλογής σας, τροποποιώντας τα υλικά, τις αποχρώσεις και τις λεπτομέρειές του ώστε να το διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε.

Βιβλιοθήκες γραφείου Έπιπλα Πατίστα

Επιλέγοντας βιβλιοθήκες και ερμάρια που συνδυάζουν διαφορετικά υλικά και νέες αποχρώσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό αισθητικό σύνολο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις  βιβλιοθήκες ως διαχωριστικά, βελτιστοποιώντας τους  χώρους και δημιουργώντας την αίσθηση μεγαλύτερης ιδιωτικότητας μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της εταιρείας σας. 

Οι βιβλιοθήκες γραφείου και τα συστήματα βιβλιοθηκών, συνδυάζονται με τα κατάλληλα γραφεία και καθίσματα γραφείου και αναδεικνύουν το στιλ του περιβάλλοντός σας, διαμορφώνοντας ένα καλαίσθητο και οργανωμένο εργασιακό χώρο για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Βιβλιοθήκες / Ερμάρια / Gallery
Αρχική Έπιπλα γραφείου Βιβλιοθήκες γραφείου
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης