Διαχωριστικά γραφείων

Διαχωριστικά γραφείων έπιπλα Πατίστα

Σύγχρονη κατασκευή , εύκολη  και γρήγορη τοποθέτηση, χωρίς να χρειάζονται συντήρηση. Αξιοποιήστε στο μέγιστο δυνατό τον επαγγελματικό σας χώρο με διαχωριστικά σταθερά δαπέδου – οροφής, κινητά επιδαπέδια , καθώς και σειρά επικαθήμενων γραφείων. Μεγάλη ποικιλία σε επιλογές χρωματισμών και υλικών προσφέρουν ευελιξία στον διαχωρισμό του χώρου με ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Τα συστήματα διαχωριστικών γραφείων  προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις σχεδιασμού  για ευέλικτους χώρους γραφείων. Μπορούν να είναι ψηλά ή χαμηλά από το δάπεδο ή και  μέχρι την οροφή. Μπορούν να προσαρμόζονται σε διαφορετικές διαστάσεις και ανοίγματα χώρων. Τα ειδικά ηχομονωτικά χωρίσματα ελαχιστοποιούν το θόρυβο και παρέχουν προστασία και  ιδιωτικότητα στους επαγγελματικούς χώρους  και  στους σταθμούς εργασίας. Τα διαχωριστικά των γραφείων κατασκευασμένα από αλουμίνιο, συνδυάζονται με υλικά όπως κρύσταλλο, βακελίτη  και  ύφασμα.

Διαχωριστικά Γραφείων έπιπλα Πατίστα
Διαχωριστικά Γραφείων Πατίστα έπιπλο Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας PATISTA OFFICE διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό στην χωροταξία των εργασιακών χώρων σε έπιπλα γραφείου και διαχωριστικών. Σχεδιάζει την κάτοψη του χώρου, προτείνει την ιδανική λύση τοποθέτησης των διαχωριστικών ώστε να είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Διαχωριστικά γραφείων / Gallery
Αρχική Έπιπλα γραφείου Διαχωριστικά γραφείων
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης